Kontaktirajte nas

Savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem

Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje možemo promatrati kao sveobuhvatnu uslugu pri čemu se analiziraju svi vanjski i unutarnji čimbenici nekog poduzeća.

Poslovno savjetovanje

Domaćim poduzetnicima i stranim investitorima pomažemo u svladavanju svakodnevnih poslovnih izazova. S povjerenjem nam se obratite u svakom trenutku. Savjetima možemo olakšati Vaše poslovanje i voditi Vas u smjeru kojem želite ići.

Analiza poslovanja

Vršimo analizu financijskog poslovanja prema podacima iz poslovnih knjiga. Po narudžbi izrađujemo analitičke i grafičke poduzetničke izvještaje za Vaše potrebe iz Zeus sustava.

Usluge vezane uz poslove kreditiranja

Surađujemo s bankom na pripremi dokumentacije za kredit: prikupljanje podataka, izrada analiza i davanje informacija o kreditnoj sposobnosti pravnih i fizičkih osoba

Savjetovanje pravnih osoba

Savjeti glede strukture kapitala, poslovne strategije i sličnih pitanja te pružanje usluga koje se odnose na poslovna spajanja i stjecanje dionica i poslovnih udjela u drugim društvima.

Kontaktirajte nas

apartmentdatabasebriefcasemagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram